किसी अंय वेबसाइट के बारे में जानकारी ढूंढें


इस डेटा को अंतिम बार अपडेट किया गया था Aug 24 2018 अपडेट

जानकारी panorama.com.al


शीर्षक

Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit


मेटा विवरण

Gazeta Panorama Online, botim i Panorama Group, gazeta më e madhe në Shqipëri, lajmet e fundit në çdo kohë, e përditshme e pavarur, Gazeta Panorama është gazetë e përditshme në gjuhën shqipe, botohet në Tiranë, Shqipëri. Aktualisht ajo është gazeta më e madhe dhe si rrjedhojë më e shitura në vend, gjithashtu portali i saj online eshte portali mediatik me i vizituari ne territorin Shqiptar dhe me gjere kudo qe banojne dhe jetojne shqiptarët


प्रोटोकॉल

https

DNS रिपोर्ट panorama.com.al


CNAME

Undefined


IP

104.31.13.182

104.31.12.182


MX

Exchange: mx2.zoho.com

Priority: 20


Exchange: mx.zoho.com

Priority: 10


NAPTR

Undefined


NS

ruth.ns.cloudflare.com

bob.ns.cloudflare.com


PTR

Undefined


SOA

Expire: 604800

Hostmaster: dns.cloudflare.com

Min TTL: 3600

NS name: bob.ns.cloudflare.com

Refresh: 10000

Retry: 2400

Serial: 2028674532


SRV

Undefined


TXT

सर्वर स्थान panorama.com.al


AS संख्या या नाम

AS13335 Cloudflare Inc


शहर

Montreal


देश

Canada


देश कोड

CA


इंटरनेट सेवा प्रदाता

Cloudflare


अक्षांश

45.5017


देशांतर

-73.5673


संगठन

Cloudflare


वेबसाइट का पता

104.31.13.182


क्षेत्र

QC


क्षेत्र का नाम

Quebec


समयक्षेत्र

America/Toronto


ज़िपकोड

H4X

सोशल नेटवर्क लिंक panorama.com.al


फेसबुक


ट्विटर


इंस्टाग्राम


यूट्यूब


गूगल प्लस


लिंक्डइन